Промяна на адрес на офис на бул. „Черни връх” в град София

27 мар, 2024

В стремежа си да предоставяме висококачествено обслужване и удобство на нашите клиенти, ЗК „ЛЕВ ИНС” АД работи в посока да предлага възможност за завеждане на щети в офис и извършване на огледи и заснемане, и в неделя.

Уважаеми клиенти,

В стремежа си да предоставяме висококачествено обслужване и удобство на нашите клиенти, ЗК „ЛЕВ ИНС” АД работи в посока да предлага възможност за завеждане на щети в офис и извършване на огледи и заснемане, и в неделя. Очаквайте скоро повече информация с актуализирано работно време и адреси на офисите, които ще работят 7 дни в седмицата.  

Бихме искали да ви информираме, че от 1 април 2024 година, центърът за обслужване на клиенти на бул. „Черни връх” 51Д няма да функционира на този адрес. В рамките на месец ще бъдете уведомени за новата локация.

Дотогава, можете да използвате най-близкия център за завеждане на щети, пункт за оглед и заснемане, както и офисa за сключване на застраховки в сградата на Централно управление на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД на бул. „Симеоновско шосе” 67А, където на ваше разположение има удобен паркинг и повече наши експерти.

Ако искате да сключите застраховка, можете да посетите всеки един от нашите над 20 офиса в София, които можете да видите в секция Контакти на уебсайта lev-ins.com, където има и адресите на Центровете за ликвидация и Пунктовете за оглед и заснемане. Можете да заявите и всяка една застраховка онлайн на адрес lev-ins.com.

Благодарим Ви, че избирате ЛЕВ ИНС!