0800 10 200 е много повече от спешен телефон - осигурява асистънс от ново поколение

25 фев, 2021

Ние сме до клиентите и партньорите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата -  навсякъде и по всяко време

Ето какво можете да очаквате от нас

Изпреварваща информация – на разположение на клиентите и партньорите ни за всякаква помощ или информация, които може да са им необходими, за да намалим рисковете, които влияят на живота, работата и развлеченията им и да гарантираме спокойствие  сигурност. Обадете ни се на 0800 10 200, за да улесним достъпа до услуги и да преведем сложните финансови и технически термини на по-разбираем език.

Навременна реакция – когато сте в непредвидена ситуация и непозната обстановка, е необходимо само едно обаждане на 0800 10 200, за да имате някого на своя страна. Ние чуваме вашите притеснения и нужди и предлагаме адекватни решения, независимо дали се касае за спукана гума, електрическа авария вкъщи, заболяване в чужбина или пък имате съмнения за кибер атака. Ние ще отговорим на Вашето обаждане с разбиране, на вашия език (Английски, Италиански, Полски, Румънски)

Последваща грижа – често, възникналите събития повлияват трайно върху живота на нашите клиенти. Ето защо ние заставаме до Вас в повратните моменти, за да ви помогнем да се адаптирате към всяка ситуация и да защитите интересите си по-най-добрия начин.

Какво няма да направим?

Нашите асистенти са специално обучени да реагират на нуждите на клиентите, дори в най-екстремни ситуации и от тях няма да чуете на развален английски „Тенкю ком аген“, ако например сте загубили документите си на летището…

Асистънс центърът на Лев Инс ще изпрати помощ, ако сте останали без ток и нямате кабели в багажника, без да ви прехвърля безкрайно от човек на човек.