Агенция „Лев Инс” - Гоце Делчев отпразнува 10-годишния си юбилей с официален коктейл 

13 яну, 2023

Агенция „Лев Инс” - Гоце Делчев, с управител г-н Велизар Летков, отпразнува 10-годишния юбилей като лидер на застрахователния сектор в града с официален коктейл, на който посрещна повече от 40 специални гости и приятели. Събитието уважиха зам. кметът на Община Гоце Делчев – г-н Саид Иброш, кметът на Община Гърмен – г-н Феим Иса и кметът на Община Сатовча – Д-р Арбен Мименов.

Изпълнителният директор на ЗК „Лев Инс” АД – г-н Валентин Илиев поздрави г-н Летков и екипа му за професионализма и отдадеността, с които печелят високата оценка и лоялността на клиентите на агенция Гоце Делчев вече цяло десетилетие. Той изрази увереността си, че тези отлични резултати ще продължат за в бъдеще и агенцията ще разширява обхвата на дейността си с въвеждането и утвърждаването на новите тенденции в застрахователния бранш.   

Велизар Летков благодари за партньорството на представителите на изпълнителната власт и ръководството на ЗК „Лев Инс” АД и пое ангажимента да продължи да надгражда нивото на корпоративно и потребителско обслужване.