Десетки въпроси към Явор Колев в Благоевград

21 апр, 2022

Екипът на социалната кампанията “Пази детето в интернет” на Лев Инс проведе отворени обучения на учениците от 5ти до 7ми клас на тема “Безопасно поведение в интернет”.

Близо 200 деца присъстваха на уроците, проведени от киберексперта - Явор Колев, който им разказа за най-важните правила за безопасно ползване на интернет пространството.

Учениците се оказаха изключително подготвени по темата и участваха активно със своите въпроси и истории от лични преживявания.

Кметът на града - Илко Стоянов, лично прие екипът на кампанията в своя офис и изказа подкрепата си към общите цели за изграждане на навици за безопасно интернет присъствие при децата. Бяха обсъдени възможностите за съвместна дейност за провеждане на редица обучения, които да достигнат до максимален брой ученици от града и региона.

Екипът проведе обученията по покана на г-жа Магдалена Рахова, председател на Общински съвет по наркотични вещества, град Благоевград.

Ако искате екипа на кампанията „Пази детето в интернет” да проведе отворен час по киберсигурност и при Вас, заявете Вашето желание като изпратите е-майл на адрес: eciffo@gb.063rebyc или позвънете на телефон: 0800 10 200