Дни преди 24 май, НПО „Активна сигурност“ към ЗК „Лев Инс“ на гости на децата от Ловеч

26 май, 2019

Две различни събития, проведени от ЗК „Лев Инс“ в един и същи ден, зарадваха децата от детска градина „Зора“ и Център за деца в неравностойно положение „Любов“, като част от благотворителната кампания “SOS – Грижа без граници!“, която компанията реализира успешно от декември 2018 г., досега.

Под формата на забавно-развлекателни игри малчуганите от ДГ „Зора“ се запознаха с делото на двамата братя-книжовници Кирил и Методий. Аниматори се погрижиха за доброто настроение на присъстващите гости и децата, като разбира се, не закъсняха множество подаръци, предоставени традиционно от „Лев Инс“.

Втората част от посещението в гр. Ловеч беше Центъра за деца в неравностойно положение „Любов“. На него присъстваха доброволци от сдружение „Хайдути“, които представиха филма „Смутни времена“, който скоро ще бъде на големия екран.

Като официални гости, екип от компанията присъства на емоционалното изпращане на двама абитуриенти. ЗК „Лев Инс“, като социално-ангажирана компания, която се грижи за децата на България закупи официалните костюми на младежите, с които те ще присъстват на благотворителния бал организиран от президента Румен Радев в резиденция Бояна в края на май.

Във финалната част имаше богата развлекателна програма, включваща танци, песни, игри и настроение, завършила с вкусна почерпка и много подаръци, предоставени от „ЛЕВ ИНС“.

Децата са нашето бъдеще.
Нека вярваме в доброто и го предаваме на другите около нас!