Годишни награди "Колега на годината"

29 дек, 2021

В голямото Лев Инс семейство продължаваме традициите от последните 25 години и с радост създаваме нови! В края на 2021 година колеги отличиха свои колеги - колегите, с които предизвикателствата и трудностите в работата изглеждат леки и преодолими. Колегите, които ни усмихват, подкрепят и оцветяват работното ни ежедневие!

В инициативата се включиха голяма част от колегите в компанията, а някои от екипите и на 100 % . Излъчени бяха номинации в седем категории: Антидепресант, Пробив на годината, Глашатай на годината, Мастер Шеф на годината, Пинчер на годината, Телеграф на годината и Модна икона.

Във всяка от категориите наградихме първите трима, събрали най-много гласове:

Антидепресант на годината - за колегата, с който можеш да поговориш, да споделиш, и някак да ти „олекне” на душата. Победителите са Ивайло Симеонов, Кристиана Йорданова и Александра Илиева.

Пробив на годината - за устрема на новоназначените колеги и за неугасващия им стремеж да блеснат на стартовата линия. Победители са Атанас Атанасов, Мартина Венкова  и Георги Александров

Глашатай на годината -  за колегата, който говори от името на всички и за всички. Който защитава, отбранява и съхранява! Наградените са Павел Димитров, Георги Георгиев, Даниела Страткова.

Чрез номинацията Мастер Шеф на годината отличихме колегите, които определяме като професионалисти, които вършат работата си не само със замах, но и с лекота. Победители в категорията са Марин Димитров, Асен Стаменов и Мирослава Спасова.

Номинацията Пинчер на годината беше за колегите, които гонят задачи, колеги, шефове. Наградените са Татяна Станева, Катина Божилова и Албена Димитрова.

Чрез номинацията Телеграф на годината отличихме колегите, които се справят най-бързо и качествено с разпространението на новините в компанията. Наградените са Галин Георгиев, Здравка Чилингирова и Анелия Райчинова.

В категорията Модна икона бяха отличени най-стилно облечените колеги. Спечелилите са: Валентин Илиев, Бойка Жекова, Марина Ведър.

На номинираните колеги честито!