Кирил Григоров, управител на CyberOne, гостува на Bulgarian Digital Week

18 юни, 2021

,,Застраховането като инструмент за управление на риска в киберсигурността“ ще коментира топ-експертът от CyberOne Кирил Григоров в понеделник 21 юни. Лекцията му е част от Международната конференция за киберсигурност и защита, която ще се проведе още на първия ден от мащабното събитие Bulgarian Digital Week.

Управителят на CyberOne Кирил Григоров има дългогодишен опит в киберсигурността и застраховането, а от две години е в екипа, разработващ кибер стратегията на Лев Инс, която комбинира последно поколение технологии за превенция на хакерски атаки с денонощно експертно съдействие и финансово покритие. В изложението си Григоров ще разясни как компаниите могат най-ефективно да се защитят от кибер заплахите, които могат да нанесат сериозни щети върху бизнеса им.

Bulgarian Digital Week 2021 е проект, който обединява няколко изложби, форуми и конференции в областта на информационните технологии, телекомуникациите, навигацията и телематиката, представени от над 180 лектори. Събитието продължава една седмица и дава идеална възможност за обмен на опит и контакти между професионалисти в сферата. Тази година ще се проведе в онлайн формат като по този начин ще позволи на неограничен брой участници да се присъединят.

Международната конференция по киберсигурност ще се излъчва наживо, а дискусионният панел, в който и Кирил Григоров ще се включи, започва в 10.00ч. „Събитието ще бъде прекрасна възможност за среща с най-добрите специалисти в киберсредите, дискусии и дебати по критични въпроси, свързани с кибер културата днешно време.” обещават организаторите на конференция.

Лев Инс ще присъства на Bulgarian Digital Week и като партньор. Повече за продуктите на компанията може да откриете и на виртуалното изложение по време на събитието.

Очакваме ви: https://bdw.bg/cybersecurity/