Лев Инс награди Ивет Горанова

14 юни, 2022

Генералният спонсор на Българска национална федерация карате Лев Инс награди Ивет Горанова за сребърния и медал на Европейското първенство по карате. Най-голямата застрахователна компания в България подкрепи Ивет със сумата от 25 000 лева с пожелание да продължава да покорява световните върхове и да прославя страната ни.

Наградата на Ивет връчи бившият дългогодишен ръководител на отдел „Киберпрестъпления” в ГДБОП, сега директор „Киберсигурност” в Лев Инс - Явор Колев. Двамата са част от Социалната кампания „Пази детето в интернет”, която има за цел да информира и предпази децата от опасностите в дигиталното пространство.

Церемонията се проведе в столичния Пресклуб България, при огромен медиен интерес.

Пред журналистите Колев заяви, че за него е удоволствие, от името на Лев Инс, да връчи паричната награда на Спортист № 1 на България за 2021 година - Ивет Горанова. Той подчерта, че за пореден път най-голямата застрахователна компания в България показва своята социална ангажираност, като подпомага българския спорт. Освен това, Явор Колев благодари на Ивет, че е част от социалната кампания на Лев Инс „Пази детето в интернет” и за примера, който дава на децата – че трябва да спортуват, че спорта е здраве и е много по-добре да спортуваш, отколкото да си в интернет, където опасностите за децата стават все повече.

Развълнувана и трогната от жеста, Ивет благодари на генералния спонсор на федерацията Лев Инс за наградата. Тя заяви, че е много щастлива, че е част от социалният проект „Пази детето в интернет”, защото е наясно колко опасно стана за децата в дигиталното пространство.

Ивет беше категорична, че всеки успял спортист трябва да има своя социална кауза, с която да помага на обществото. „Аз избрах „Пази детето в интернет”, защото децата и родителите трябва да знаят от какво и как да се пазят в дигиталното пространство”, завърши Ивет.