Лев Инс официален застраховател на изложението за електрически автомобили  – Palace Auto Varna е-Mobility 2021

16 юни, 2021

Като официален застраховател на автомобилното изложение – Palace Auto Varna e-Mobility 2021 Лев Инс предлага специална отстъпка 35% от застраховка „Каско“ + бонус „Каско Практик“ с пътна помощ за 300 км. Предложението е валидно за автомобили, закупени по време на Palace Auto Varna e-Mobility 2021.

Събитието ще се проведе от 18 до 20 Юни във Варна на откритите площи пред „Дворецът на културата и спорта“. Изложението тази година ще се състои под мотото e-Mobility. На място, водещи автомобилни компании ще представят най-новите разработки и технологии в задвижването и дизайна на хибридни и електрически автомобили. Ще бъдат представени новите тенденции и премиери на световните марки – ALFA ROMEO, AUDI, CITROEN, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, OPEL, PEUGEOT, SKODA, SUZUKI и TOYOTA.

Десетки модели с възможност за зареждане от контакта ще направят своята специална премиера пред родна публика. Голям интерес се очаква да породят MOKKA-E, залагащ на мощен синхронен мотор, както и CORSA-E, друг изцяло електрически модел от Opel, с алтернативен подход към градската среда. Hyundai пък ще предложи два нови модела с възможност за зареждане от мрежата. Това са обновената KONA ELECTRIC и изцяло новия TUCSON HYBRID 2021. Интересно ще бъде и предложението на SKODA, ENYAQ iV – първият изцяло електрически високо-проходим автомобил на чешката марка. Освен това SKODA ще покаже и първите си два plug-in хибридни модели - SUPERB iV и OCTAVIA iV.

На място любителите на автомобилите могат да очакват още изненади и специални предложения. Работното време на изложението за посетители е от 11 до 19 часа.