ЛЕВ ИНС отваря нов офис в София на бул. Черни връх 67

25 юни, 2024

Офисът ще обслужва клиенти от 1 юли 2024 година.

ЗК „ЛЕВ ИНС” АД отваря нов офис в София. Като лидер в застрахователния бранш, компанията се стреми да предоставя удобство за своите клиенти с още една възможност за сключване на всички видове застраховки, завеждане на щети, огледи и заснемане на автомобили, на нова локация - бул. „Черни връх” 67. Офисът ще обслужва клиенти от 1 юли 2024 година с работно време от 9:00 до 17:30 часа.

Клиентите на ЛЕВ ИНС ще могат да сключват всички видове застраховки (Гражданска отговорностКАСКОИмуществени застраховкикакто и КиберЗемеделскиТуристическиТранспортни застраховкиЗастраховане на отговорности и Застраховки злополука). На новата локация ще може да се завеждат щети, да се извършват огледи и заснемане на МПС. Локацията и повече информация можете да видите в сайта на ЛЕВ ИНС - ТУК!

Ако искате да сключите застраховка, можете да посетите и останалите над 20 офиса на ЛЕВ ИНС в София. Локациите можете да видите в секция Контакти на уебсайта lev-ins.com. Онлайн услугите на ЛЕВ ИНС предоставят възможност за сключване на Гражданска отговорност изцяло дигитално, както и да заявите сключване на всички останали видове застраховки.

Благодарим ви, че се доверявате на ЛЕВ ИНС!