Лев Инс подава ръка на Телематиката

15 окт, 2021

Изпълнителният директор на ЗК ”Лев Инс” АД Валентин Илиев взе участие в Деветата Логистична Бизнес Конференция, под надслов „Интелигентна логистика: Спечели бъдещето” която се проведе в София.

Пред участниците във форума, Илиев представи сътрудничеството на Лев Инс с Фротком, най-големият доставчик в България на GPS системи. Съвместният проект в областта на телематиката на двете компании e без аналог в България. Телематиката или изпращането на данни в реално време при наличието на проблем на пътя безспорно представлява сериозно конкурентно предимство за Лев Инс.

 

Благодарение на партньорството с Фротком, екипите на Лев Инс, които оперират по модела „Зелена карта”, получват възможност за локализиране на инциденти. Така, застрахователите имат възможността да действат проактивно и реагират мигновено. За максимално ефективното управление на ситуацията, клиентите могат да разчитат на моментална връзка с денонощния кол център на Лев Инс на телефон 080010200.

 

Силен интерес предизвика и темата за защитата в кибер пространството и кибер решенията за бизнеса, които Лев Инс предлага. Илиев не пропусна да подчертае, че компанията е единственият застраховател не само в България, а и Европа, със собствен Оперативен Център за Сигурност (SOC).

 

Мащабната бизнес конференция е най-голямото събитие в логистичния сектор в България. Тази година то отбеляза своето девето поредно издание. Организатори на форума са Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА. В конференцията взеха участие представители от сферите: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия, информационни технологии, застрахователи, консултанти.