Лев Инс представя специалните си условия за членове на Съюза за стопанска инициатива (ССИ)

18 ное, 2022

Като дългогодишен партньор на ССИ, Лев Инс взе участие в информационни форуми проведени в Пловдив и Стара Загора.

Целта на събитията беше да бъде презентирана дейността на ССИ, а също и възможностите, които организацията осигурява на местния бизнес.

Както в Стара Загора, така и в Пловдив присъстваха представители на близо 100 фирми от региона, в това число малки, микро, средно големи и големи индустриални компании.

На форумите бяха засегнати няколко основни теми: защитата на членовете на ССИ от Националния съвет за тристранно сътрудничество, зеленият преход, съдействието, което Съюзът оказва при работа с финансови инструменти и, не на последно място, подкрепата, която членовете могат да си оказват взаимно. В тази връзка Лев Инс обяви преференциалните си условия и пакети разработени ексклузивно за компании от мрежата на ССИ.

Приоритет на Съюза е все повече от неговите членове да последват примера на Лев Инс, предоставяйки си предимства и промоционални решения едни на други. Тази инициатива подпомага създаването на стабилна екосистема и стимулираща бизнес среда, в които предприемачите да се развиват успешно на местно и глобално ниво. В момента фирмите, които си сътрудничат със ССИ са близо 11 хиляди, а част от сдружението са още 66 браншови организации и 103 общински. Членовете на Съюза допринасят за общо над 120 хиляди работни места в страната.

ЗК Лев Инс е лидер в корпоративното застраховане в България, а в последните няколко години фокусира ресурсите и усилията си в разработването на иновативни кибер решения за бизнеса. Повече за тях, прочетете тук.

Срещите на ССИ и Лев Инс с местните бизнеси в Пловдив и Стара Загора преминаха под надслова „Заедно можем повече“ и са посветени на каузата да подпомагат и обединяват частния бизнес в страната.

Следващите събития с участието на Лев Инс, които ССИ организира ще се проведат на:

23.11.22 г. във Велико Търново,

30.11.22 г. в Русе,

07.12.22 г. във Варна

15.12.22 г. в Плевен