„Лев Инс“ представя своето цялостно решение за киберсигурност на Sales Club Conference 2023

9 май, 2023

Лидерът в застрахователния сектор „Лев Инс“ АД взе участие в бизнес конференцията Sales Club Conference 2023. Събитието се проведе на 12 май в Inter Expo Center в София. В рамките на дискусионнния панел компанията представи своето цялостно решение за киберсигурност. То включва три основни стъпки – обучение, техническа поддръжка и кибер застраховка в партньорство с експертните екипи на Cyber 360 Academy и Cyber One, и е изградено според индивидуалните нужди на бизнеса.

Обучението е първата стъпка към сигурността, тъй като човешният фактор винаги е най-уязвимото звено при хакерски атаки. Курсовете на Cyber 360 Academy са насочени както към ИТ специалисти, така и към широката публика. В допълнение на социалната образователна кампания „Пази детето в интернет”, партньорската компания на ЗК „Лев Инс“ АД предлага и обучение за родители на деца от 1 до 12 клас. То има за цел да предостави информация, съвети и начини, с които те да бъдат добре подготвени за всички опасности, с които подрастващите могат да се сблъскат във виртуалното пространство.

Техническата поддръжка за бизнеса предпазва компютърните системи и дигитални активи срещу различни видове злонамерени атаки. Незабавната реакция е от решаващо значение при всеки възникнал проблем в дигиталното пространство. Следвайки съветите на висококвалифицираните кибер специалисти на Cyber One и израелско know-how , бизнесът може своевременно да неутрализирате хакерските атаки и да намали загубите на чувствителна информация.

Кибер застраховките, които предлага ЗК „Лев Инс“ АД, са в няколко направления – дом, малки и средни предприятия и големи компании. Повече за тях можете да научите тук.

Посетителите на Sales Club Conference 2023 откриха нови познанства и потенциални бизнес партньорства, чуха реални истории за развитието на бизнеси от различни сфери и мащаби, стратегии за управление на хора, тактики за по-добри продажби и нови методи и технологии, които да използват, за да оптимизират работните си процеси.

Екипът на Лев Инс представящ цялостно решение за киберсигурност