ЛЕВ ИНС с награда за успешно партньорство от Национален Зелен Форум 2024

16 апр, 2024

Изпълнителният директор на компанията - Валентин Илиев, получи приза „Успешно партньорство” от председателя на Асоциацията на българските градове и региони -  Ергин Емин.

ЗК „ЛЕВ ИНС” АД беше отличена с награда от Национален Зелен Форум 2024 – „Интегриращата роля на общините в Зелената трансформация и дигитализация”. Изпълнителният директор на компанията - Валентин Илиев, получи приза „Успешно партньорство” от председателя на Асоциацията на българските градове и региони -  Ергин Емин.

„Благодарим за признанието. Радвам се, че ЛЕВ ИНС получи наградата от Асоциацията на българските градове и региони. Като компания, която е основен доставчик на застрахователни решения в системната сигурност и защитата на дигиталните активи, за нас е изключително важно да работим успешно с българските общини. В последните години държавните институции са изправени пред различни предизвикателства като кражба на данни, а осигуряването на проактивна защита на дигиталните активи е решение, което ние като компания предлагаме в услуга на българските общини”, заяви Валентин Илиев.

Тази година форумът беше на тема „Интегриращата роля на общините в Зелената трансформация и дигитализация” и се състоя в Казанлък. Представители на бизнеса и научната общност, дискутираха предизвикателствата и решенията за зелената трансформация и дигитализацията.

„В условията на глобална дигитализация, е от ключово значение бизнесът и местната власт да работят съвместно за по-устойчива и сигурна дигитална среда. Динамиката на процесите предполага прилагането на адаптивни решения, които да са в услуга на гражданите. Сигурността на системите е от изключително важно значение, а съвместната, успешна работа между бизнеса и държава, е предпоставка за по-добри резултати в защита на дигиталните активи”, заяви още изпълнителният директор на ЛЕВ ИНС.

Във форума, на който бизнес и общини обмениха полезен опит, бяха представени и решения за защита от кибер атаки. Българската компания за киберсигурност CYBER ONE, която е партньор на ЛЕВ ИНС, представи иновативни подходи за киберзащита, както за бизнеса, така и за българските общини.