Лев Инс със силно присъствие на световния форум CYBERTECH 2019 в Италия

25 сеп, 2019

Преди месец компанията, заедно с партньорите си от Израел, представи новия продукт застраховка „Кибер решения за вашия бизнес“. В ход и подготовката за старта на два SOC (Security Operation Center) IT центрове за сигурност в България и Израел, които ще осъществяват техническото обезпечение на полицата.

ЗК “Лев Инс” участва в двудневна конференция с водещи компании, топ мениджъри, държавни служители, ръководни лица от различни области, включително критична инфраструктура, застраховане, търговия на дребно, здравеопазване и правителство, отбрана, научноизследователска и развойна дейност, производство, автомобилостроене.

По време на събитието се представят най-новите технологични иновации в глобалната кибер-арена, заплахите и съответно техните решения. Мултинационални корпорации, частни и корпоративни инвеститори, фирми за рисков капитал, експерти и клиенти се срещат с ключови играчи в кибер пространството и се запознават с най-интересните новости и събития в тази област.

Преди месец компанията, заедно с партньорите си от Израел, представи новия продукт застраховка „Кибер решения за вашия бизнес“. В същото време в ход е подготовката за старта на два SOC (Security Operation Center) IT центрове за сигурност в България и Израел, които ще поемат техническото обезпечение на полицата. Така всички застраховани ще могат да разчитат денонощно на опита, който притежават израелските специалисти по сигурност с тяхната професионална експертиза. В същото време, партнирайки си с най-добрите кибер експерти, Лев Инс създава и Кибер академия за обучаване на нови специалисти в областта.

 

 

CYBERTECH е най-важната B2B платформа за мрежи по целия свят – от Тел Авив и Рим, до Токио, Сингапур, Панама и други. Конференции и изложби служат като място за научаване на всичко важно за кибер индустрията и процъфтяват, чрез изграждането на нови съюзи, укрепване на съществуващите и формиране на нови връзки за осъществяване на по-добър бизнес. Така се отварят нови врати към по-широк спектър от глобални възможности.