ЛЕВ ИНС се утвърди като лидер и в земеделското застраховане на международното изложение БАТА АГРО 2024

21 май, 2024

По време на форума ЛЕВ ИНС показа, че предлагайки адаптивни решения, които са подходящи, както за малки, така и за големи селскостопански производители, бележи ръст в продажбите.

ЛЕВ ИНС се утвърди като лидер на пазара със специализираните земеделски застраховки, които представи на международното изложение БАТА АГРО 2024. След провелото се в Стара Загора изложение, Юксел Касаб, ръководител Направление „Селскостопанско застраховане” в ЗК „ЛЕВ ИНС” АД, отчете, че нашата компания е предпочитан партньор от българските земеделци.

„За поредна година ЛЕВ ИНС успя да спечели доверието на голяма част от българските земеделски производители. Водещи компании в бранша избират нашите застраховки, защото успяваме да предложим решения, които са в услуга на българския земеделец. В съвместната работа с нашите клиенти се стремим да минимизираме риска, за да може да имат сигурност и спокойствие в наше лице, като застраховател”, заяви Юксел Касаб.

Шестнадесетото специализирано изложение БАТА АГРО събра на едно място вносители на световноизвестни брандове, фирми от агросектора, както и производители от цялата страна. По време на форума за иновации, технологии и срещи на бизнеса, като застрахователна компания, ЛЕВ ИНС показа, че предлагайки адаптивни решения, които са подходящи, както за малки, така и за големи селскостопански производители, бележи ръст в продажбите.

„Мащабите на този международен форум дават възможност нашата компания да се утвърждава като лидер на пазара. Това, което ни отличава е, че предлагайки застраховки за селскостопански култури, животни, земеделска техника, ние успяваме да отговорим на високите изисквания и да покрием големите очаквания на всеки земеделски производител. Родните земеделци са изправени пред най-различни предизвикателствата, като неравенствата с вноса на продукция от чуждите пазари и това българите да избират родното. Осъзнавайки риска за своята реколта, животни, които могат допълнително да усложнят процесите, земеделците все повече се обръщат към застраховането”, отчете Юксел Касаб.

ЗК „ЛЕВ ИНС” АД има подписано споразумение с Държавен фонд „Земеделие” (ДФЗ) по схемата за държавно подпомагане – „Помощ за съфинансиране на застрахователни премии при застраховане на селскостопанска продукция”.  Това дава възможност на клиентите на компанията да се възползват от държавна помощ за защитата на своята реколта. Повече информация за земеделските застраховки на ЛЕВ ИНС можете да намерите ТУК!