Лев Инс се включи в конференция на ССИ за подкрепа в сектор „Земеделие”

7 юни, 2022

Застрахователният лидер се включи в конференция, организирана от Съюза за стопанска инициатива - „Бъдеще за селското стопанство в България”, където представи иновативните си застраховки.

На събитието присъстваха заместник-министърът на земеделието, д-р Момчил Неков, представители на почти всички браншови организации в сектор “Земеделие”, членове на съюза, както и земеделски производители от цялата страна.
Конференцията беше открита от Васка Бакларова, председател на УС на ССИ, а изпълнителния заместник- председател на Съюза, Светлин Илиев бе модератор на събитието.

Акценти на форума бяха кризата и новите технологии, както и превенцията и сигурността.

Изпълнителният директор на ЗК „Лев Инс” – Марин Димитров, наблегна над иновативните решения на компанията, които подпомагат предотвратяването на фаталните събития за земеделците.

Освен цялостна презентация на продуктите, които лидерът на българския пазар предлага, Димитров сподели пред гостите на събитието, че всяка една застраховка на Лев Инс е индивидуално структурирана, спрямо застраховащото се физическо или юридическо лице.

Той подчерта, че Лев Инс позволява комбинирането на различните видове застраховки и услуги, за да бъде клиентът максимално удовлетворен и спокоен.

Димитров наблегна на киберзастарховането, което в момента е много актуално за всички бизнеси с оглед на зачестилите хакерски атаки. Лев Инс е лидер в киберзастраховането в страната, като голямото предимство на компанията е собственият център по киберсигурност, който се грижи за клиентите на компанията денонощно. Освен това, Лев Инс работи с едни от най-добрите израелски специалисти, които определят световните тенденции в киберсигурността.

Според изпълнителният директор на компанията, киберзастраховките са необхдодимост за всеки бранш, поради неизбежната дигитализация, към която стремглаво вървим.

Димитров подчерта още, че сред най-основните приоритети на компанията е и управлението на самият бизнес, поради ключовата роля, която изиграва то.