ЛЕВ ИНС стартира кампания ”S.O.S.-Спаси детето”

26 окт, 2018

На 26.10.2018 г. в парк хотел Витоша ЗК Лев Инс даде начало на кампанията ”S.O.S. – Спаси детето”. Повече от 60 деца, официални гости, експерти и представители на местната власт участваха в обучението по пътна безопасност.

Децата от детските градини в район Студентски получиха своите първи уроци по пътна безопасност. На малчуганите бяха подарени материали, свързани с кампанията, а специално за всички официални гости и присъстващи беше направена оригинална демонстрация на живо по пътна безопастност.

По време на събитието беше представен, иновативен и интерактивен метод за обучение на подрастващи за правилата за безопасно движение, както и симулация при катастрофа – благодарение на автомобилния състезател Димитър Илиев. Студенти от района също станаха участници в демонстрацията.

 

 

Зад кампанията застана председателят на „Института по пътна безопасност“ – Богдан Милчев, ексцентричният баскетболист – Тити Папазов, както и известни лица, които бяха гости на събитието.

Финал на събитието беше демонстрация с единствения за България животоспасяващ хеликоптер на ЗК „Лев Инс“ по проекта “Активна грижа”.

За пореден път компанията засвидетелства отговорността си пред обществото, заставайки зад каузата да опазим децата на България.

Поставено бе началото на една дългосрочна стратегия и партньорство с правителствени и неправителствени организации в утвърждаването на модела “Активна сигурност.”