Лев Инс вече предлага най-продаваната застраховка в България и през нов уеб портал

26 фев, 2021

От 1 март 2021г. лидерът на застрахователния пазар по „Гражданска отговорност на автомобилистите“, ЗК „Лев Инс“ дава възможност на своите партньори да издават най-търсената застраховка в България чрез нов и удобен за работа интерфейс.

За разработването на модула, екипът от програмисти използва уникалното know-how на застрахователя, като по този начин полиците се издават изключително бързо и лесно.

Благодарение на интуитивната функционалност, която буквално води потребителя, възможностите за грешки са сведени до минимум. Изцяло е автоматизиран процесът на извличане на данните за автомобила, като е необходимо единствено въвеждане на регистрационен номер и номер на талон, за МПС с регистрация в КАТ, а за нерегистрирани – номер на шаси.

За улеснение, всички калкулирани отстъпки и завишения се прилагат автоматично, а издаването на квитанции за платени вноски става само с няколко клика.

Партньорите на ЗК „Лев Инс“ имат възможност да заявят необходимият им брой достъпи до уеб приложението, като всеки отделен потребител има свои уникални потребителско име и парола.

„Добавянето на застраховка Гражданска отговорност към функционалностите на уеб портала е ключова стъпка, в посока на желанието ни да бъдем в крак със световните тенденции, да отговаряме на нуждите на нашите клиенти – на всяко място и по всяко време. До момента през уеб приложението може да се издават продуктите от туристическото портфолио на Лев Инс, а съвсем скоро ще приключим работа и с останалите модули, за да улесним още повече работата на посредниците“, коментираха представители на застрахователя.

Само преди няколко дни дружеството получи подкрепа за своите проекти от Дан Шомон – политически консултант на бившия американски президент Барак Обама и консултант по развитието на международния бизнес.