Лев Инс взе участие в 20-я Научен конгрес на Българският зъболекарски съюз

20 юни, 2022

Най-голямата застрахователна компания в България – Лев Инс, взе участие в Научния конгрес на Българският зъболекарски съюз, който се проведе от 16 – 18 юни в град Бургас. На форума, изпълнителният директор на компанията - Валентин Илиев, представи пред участниците новите тенденции в управлението на риска в застраховането.

В презентацията си, Илиев обърна най-голямо внимание на иновациите в застраховането, концептуалните стратегии за развитие и постигнатите резултати, които доказват водещата позиция на компанията.

Лев Инс е лидерът в киберзастраховането в България. Собственият Център за киберсигурност, който наблюдава за нерегламентирано проникване в компютрите на клиентите 24/7, е най-голямото предимство на компанията. Освен това, застрахователните продукти са направени по израелски модел, който е водещ в световен мащаб.

Изпълнителният директор презентира пред аудиторията и всички възможни решения за превенция и защита, които предлага компанията и разясни какви са специалните особености в настоящата конюнктура.

Лев Инс е официалният застраховател на регионалната структура на Българският зъболекарски съюз в София.