Нова услуга за клиентите със застраховка Каско от Лев Инс

25 мар, 2020

Считано от 25.03.2020г. стартира мобилно приложение на Лев Инс за онлайн заявяване на претенция по застраховка Каско. Услугата е предназначена за улеснение на клиентите при огледа по щета, само в няколко лесни стъпки. Интуитивният интерфейс води потребителя при всяка стъпка с указания и предварително подготвени шаблони.

За да започне работа с приложението, клиентът е необходимо да се свърже с колцентъра на Лев Инс на денонощен безплатен телефон 0800 15 333, където да информира за настъпило събитие. Нашите оператори ще запишат необходимите данни за започване на процедурата и ще изпратят SMS с линк на смарт телефон, с който да бъде направен огледа на увредения автомобил. Изпратеният линк е валиден в рамките на 24 часа.

След получаване на SMS, клиентът избира посочения линк и стартира приложението на своето смарт устройство. Остава само да следва стъпките, за да извърши огледа на щетата си. В случай на трудност, на всяка стъпка може да позвъни на горещата линия за съдействие. Веднъж изпратен огледа по щета, не може да бъде направен отново.

В рамките на 24 часа от приключване на огледа (или първият работен ден), експерт на Лев Инс ще се свърже с клиента, за одобрение и уточняване на следващите стъпки от процеса по движение на щетата.