Ново начало за Лев Инс в Полша

21 сеп, 2021

Най-иновативната българска застрахователна компания отваря свой нов партньорски офис в сърцето на столицата на една от най-успешните европейски икономики. Tъй като се целим нависко, вече се намираме в най-високата сграда в Европейския Съюз - варшавската кула Версо и по-точно в модерния Cambrige Innovation Centre, който е част от нея.

В началото Лев Инс работи основно в областта на гаранциите и киберзастраховките за корпоративни клиенти в Полша. Компанията ще се стреми да си осигури постепенно стабилна позиция на полския пазар, като се фокусира върху имуществените и туристическите застраховки - традиционно поляците обичат българското крайбрежие и масово го посещават през летния сезон. Не на полседно място, тя ще залага и на кибер застрахователните решения за малки и средни предприятия. За целта партньорската агенция на Лев Инс разполага със собствен екип от специалисти, базиран в офиса във Варшава.

Директор на представителството на Лев Инс в Полша е Аркадюш Яшковски. Като добре познат професионалист на полския пазар с 23 годишен опит, той ще отговаря за развитието на бизнеса на компанията в Полша.