Партньорската агенция на Лев Инс в Полша се разраства в разгара на туристическия сезон

16 авг, 2021

Подобно на кулата Варсо, която се издига в центъра на Варшава и щом бъде напълно завършена ще е най-високата сграда в Европейския Съюз, Пол Ин – застрахвателната ни агенция в Полша, върви стремително нагоре.

В началото Пол Ин ще оперира предимно със застраховки за индивидуални клиенти, както и с решения за малкия и средния бизнес. Постепенно агенцията ще се стреми да осигури стабилна позиция на полския пазар, фокусирайки се върху направленията Домашно имущество, Кибер и Туристически застаховки. Агенция Пол Ин има свой екип от специалисти базиран в офис във Варшава.

Макар и помрачен от световната пандемия, туристистическият сезон в Полша, също както е и в България, процъфтява през лятото на 2021г. Най-предлаганата полица през този сезон логично е Отмяна на пътуване. Други популярни застраховки на полския пазар са Асистент при пътуване и Кибер Лев Бизнес – специално пригоденото за малки и средни компании кибер застрахователно покритие. За повече информация за продуктите на Пол Ин, посетете уебсайта им www.pol-in.com.pl/.

Следим отблизо развитието на Пол Ин, а за да сте и вие информирани навреме за всички новини и промоции свързани с агенцията, последвайте тяхната Фейсбук страница тук.