Със стилно парти Лев Инс откри новата си административна сграда

15 окт, 2019

Растежът ни постепенно доведе до нуждата от разширяване в по-голям, красив и съвременен офис, където да можем да работим по-комфортно, създавайки новости и осъществявайки идеите в нашия бизнес.

Есента опитва да напомня за себе си вече не само с цветна палитра. Радвайки се на все още топлите октомврийски вечери, снощи Лев Инс, заедно с колеги, клиенти, приятели и партньори официално откри новия си административен офис – вече на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ 67 А.
Отговорността да даде начало на празничното парти, бе поверена на Изпълнителния директор – Павел Димитров, който емоционално сподели пред присъстващите гости:
„Уважаеми партньори, драги гости. За мен е удоволствие да ви приветствам с „Добре дошли“ тази вечер – по време на официалното откриване на новата ни административна сграда. Компанията ни се разрасна много през последните години. И равносметката е такава, че не само разполагаме с най-голямата мрежа от агенции в цяла България, но и от известно време насам успешно реализираме бизнеса си в международен план.
Растежът ни разбира се постепенно доведе дотам, че се наложи да се разширяваме допълнително и да си осигурим ново, по-голямо място – нашият красив и съвременен офис, където да можем да работим по-комфортно, създавайки новости и осъществявайки идеите в нашия бизнес.
Радваме се, че сте до нас в този ключов момент от развитието на компанията, че работим заедно над увеличаването на нейния потенциал и че осигуряваме продуктивната работа на непрестанно увеличаващия се екип на Лев Инс. Надяваме се, че всички заедно, днес поставяме една стабилна основа, върху която да градим нашето спокойно бъдеще и да вървим все по-уверено напред.
Благодаря ви!“

След приветствените думи на Павел Димитров, заря и светлинни ефекти озариха новата сграда. За доброто настроение на гостите се погрижиха Глобъл Лайт и Ред Девил кетъринг.

Всички ние от ЗК „Лев Инс“ вярваме, че новият ни офис е крачка по пътя към успеха! Да ни е на късмет!