София Антонова коментира актуални тенденции в застраховането за Военния телевизионен канал

19 мар, 2021

В предаването „Социални профили“ по Военния телевизионен канал изпълнителният директор на Лев Инс – г-жа София Антонова, коментира актуалните тенденции в застраховането, които пандемията от COVID-19 наложи у нас и по света.

В разговора стана ясно, че повишената заболяваемост в страната през миналата година повиши търсненето на застраховки Живот с включено покритие за корона вирус. Г-жа Антонова обясни, че още от началото на пандемията дружеството е предложило на пазара застраховка за заболяване от Covid, подчертавайки, че продуктите защитаващи живота и здравето постепенно започват да заемат своето място сред приоритетите на клиентите. Внимание беше обърнато и на новата възможност, която дружеството предлага – застраховката „Телемедицина“, която дава възможност за отдалечена консултация с лекар от комфорта на дома.

С оглед на предстоящите пътувания за летния сезон изпълнителният директор на Лев Инс, даде практическа информация за сключването на застраховките „Помощ при пътуване“ и „Отмяна на пътуване“. Като очерта някои специфики на двата продукта и защо е изключително полезно сключването на застраховка в условията на непрестанно променящи се правила за пътуване, затваряне на граници и налагане на ограничения.

Цялото интервю на г-жа Антонова, можете да видите тук: https://armymedia.bg/archives/206132