Стартира благотворителната кампания „SOS- Грижа без граници“

17 дек, 2018

В ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

На 14.12.2018 г. ЗК „Лев Инс” заедно с Клуб „Активна сигурност“ стартира своята благотворителна кампания „SOS- Грижа без граници“. В рамките на два дни бяха посетени домовете за деца в град Пловдив, гр. Раковски, Брезово и с. Зелениково. Актьорите от Сдружение „Хайдути“ представиха документален филм за хайдушкото движение, разказващ реални факти за облеклото, въоръжението и бита на народните закрилници, бяха облечени в традиционни костюми и показаха автентични оръжия отпреди 300 години. Следваше викторина с образователен характер – децата демонстрираха своите знания за българските празници и обичаи на коледна тематика, месиха погачи, декорираха коледни лакомства, а във финалната част се състезаваха, кой ще украси най-добре своя сладкиш.
Не липсваха и занимателни игри, парти с участието на дядо Коледа, музикално предизвикателство от композитора Русалин Наков, който откри нови млади таланти, измежду тях. Разбира се, малчуганите получиха множество подаръци, любезно предоставени от ЗК „Лев Инс“ и поднесени от Валентин Илиев – член на борда на директорите на компанията.
Кампанията ще продължи през цялата година, като ще работи за осъществяването на своята социално-отговорна позиция: В ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!
За да стане изпълнението на този проект още по-емоционално и вълнуващо, разчитаме на вас българските медии, да станете част от тези събития и да бъдете „проводник“ между обществото и децата.
Нека бъдем заедно в благотворителността не само по Коледа, но и през цялата година!