Учебната компания „Лев Инс Джуниър” взе участие в 21 традиционен панаир на Националната търговско-банкова гимназия

21 фев, 2020

На 21 февруари 2020 г. в Интер Експо Център, град София, се проведе ХХI традиционен панаир по проекта „Интегративно практическо обучение“ на Националната търговско-банкова гимназия. В панаира взеха участие 58 учебни фирми на НТБГ с 800 ученици от X, XI и XII клас.На изложението се представи и  учебната компания „Лев Инс Джуниър”, която работи със спомоществователството и под менторството на експертите на Лев Инс вече четвърта година.

Денят започна с официална церемония по откриването, гости на която бяха нейно превъзходителство г-жа Флоранс Робин, посланик на Република Франция в България, г-жа Весела Тодорова–Мозеттиг, Директор на Френско-българската търговска и индустриална камара, г-н Цветан Симеонов – председател на БТПП, д-р Ваня Кастрева – началник на Регионално управление на образованието, София град, директорът на Центъра за учебно-тренировъчни фирми – г-жа Даря Маврудиева, представители на синдикат Образование към КТ Подкрепа, представители на Съюза на българските учители, ректорът на Университета за национално и световно стопанство и представители на компаниите спомоществователи и др.

След вълнуващото откриване започна същинската надпревара, при която учениците показаха усвоените професионални умения, креативност и упоритост, които ще бъдат много полезни в бъдещата им реализация.

В съревнованието се впуснаха общо 5 учебни застрахователни компании. С много желание и ентусиазъм младите ни колеги от Лев Инс Джуниър представиха четири застраховки – Автокаско, Гражданска отговорност, Имущество и Домашен любимец. Сред щастливците, които си тръгнаха с полица Автокаско беше и главния директор аквизиця на Лев Инс г-н Валентин Илиев, който сподели: „Много съм впечатлен от мащаба на събитието и се радвам, че децата проявяват такова желание и креативност. Щастлив съм, че за четвърта поредна година сме част от проекта, че помагаме на учениците да разберат от първа ръка какво е застраховане и да се насочат към професията осъзнато.”