ЗК Лев Инс АД отбеляза 25 години лидерство на застрахователния пазар

26 юли, 2021

Най-голямата застрахователна компания в България стана на 25 години. Събитието беше отбелязано с пищна церемония в интернет, на която присъстваха над 500 служители на компанията. По време на церемонията, Мениджмънта на Лев Инс отличи с плакети повече от 100 свои служители в 15 различни категории – от най-дългогодишен служител до децата на служители започнали работа в компанията. Специално внимание и парични награди получиха служители, които имат най-голям принос в развитието на кибер продуктите на компанията. Лев Инс предлага най-добрата киберзастраховка у нас, продукт с който компанията навлезе на пазарите в Европа.

Повече от 10 години Лев Инс е лидер на застрахователния пазар в България, като държи близо 13 % пазарен дял. Най-голям е процента на застраховката Гражданска отговорност. От няколко години компанията се развива много успешно и извън границите на страната, като отвори офиси в Италия, Румъния, Полша, Гърция, Испания и др. Основните продукти, които отличават компанията Лев Инс на пазарите в Европа са иновативните кибер застрахователни решения без аналог. Конкурентно предимство на компанията при предлагането на тези продукти е собственият Оперативен Център за Сигурност, с какъвто разполагат едва няколко компании в Европа. Центърът за Сигурност е разработен съвместно с израелските партньори на Лев Инс в лицето на световно признатия експерт по киберсигурност Орен Елимелех и в него работят едни от най-квалифицираните експерти по киберсиггурност в Европа, които осигуряват превенция от кибер инциденти на застрахованите лица 24/7/365.

Иновативните решения и квалифицираните специалисти на компанията бяха високо оценени от третия най-голям презастраховател в света – Hannover Re, който застана зад Лев Инс и гарантира покритието на корпоративната кибер застрахователна полица на компанията.

ЗК „Лев Инс” АД предлага на клиентите си не просто застраховане, а цялостни решения за управление на риска.

ЛЕВ ИНС – 25 години налагаме стандарти в застраховането.