ЗК „ЛЕВ ИНС” АД вече е част от платформата за онлайн застраховане на Vivacom и Boleron

18 яну, 2024

Нова възможност за сключване на застраховки в ЛЕВ ИНС

От днес клиентите на ЗК „ЛЕВ ЛЕВ” АД, ще могат онлайн лесно и бързо, да сключат застраховките, предлагани от компанията, а именно „Гражданска отговорност”, „Пълно каско“ и „Помощ при пътуване в чужбина“, което не само ще улесни настоящите клиенти на ЛЕВ ИНС, но и ще затвърди растежа на компанията.

Платформата предлага множество предимства, сред които въвеждането само на регистрационния номер и номера на талона на автомобила, за изготвяне на персонализирани оферти с цени в реално време. При сключване на „Гражданска отговорност“ необходимите застрахователни документи се доставят безплатно по куриер и потребителите получават уведомления при изтичащи вноски по застраховката.

Друго предимство на онлайн застраховането от платформата са офертите, които се изготвят директно от системите на застрахователите и са удобни за сравнение. Не се изисква предварителна регистрация, а профил се създава автоматично след сключване на застраховка. При следваща покупка на застраховка от платформата, данните на потребителите се зареждат автоматично. Платформата е достъпна за всички потребители.

Ако ви предстои да сключите застраховка „Гражданска отговорност”, може да го направите и директно през сайта на ЛЕВ ИНС – ТУК, както и да заявите онлайн всяка една от нашите застраховки.