ЗК „Лев Инс“ партньор на десетото юбилейно издание на конференцията „Образование и бизнес“

15 май, 2019

В една от най-емблематичните сгради в България – Народният театър „Иван Вазов“ се проведе за 10-ти път конференция „Образование и бизнес“, като насочи вниманието на аудиторията към теми като роботизацията, дигитализацията и цифровизацията в днешния свят. Бяха демонстрирани вдъхновяващи примери, разказани интересни истории и показани специални инсталации.

В крак с иновациите и технологиите – ЗК „Лев Инс“ създаде специално за своите клиенти новия си продукт „Кибер застраховка“, който също бе представен по време на конференцията. От 1 юни 2019 г., застраховката „Кибер решения за вашия бизнес“ ще бъде реално на пазара.

И още един по-специален момент – с част от средствата, получени след сключването на всяка една такава полица, ще бъдат подпомагани деца, които имат интерес в сферата на информационните технологии (IT). На този етап са избрани 10 ученика, които ще бъдат поканени да участват в специализирани Workshop-и на тема „Кибер сигурност“. Те ще бъдат подпомагани да се усъвършенстват в тази насока, както в България, така и в чужбина.