Коледна отстъпка от 20% за застраховка "Домашно имущество" и "Безопасен интернет" за 10 лева до 31 януари 2023 година

Коледа наближава и е време за подаръци. Вземете само сега застрахователен пакет Домашно имущество в комбинация с кибер покритие на промоционални предпразнични цени с  20% отстъпка. В допълнение, ще получите безплатен бонус - авариен асистанс.

За периода на промоцията, минималната премия по полицата е 16,32 лева (или само 5 стотинки на ден) и покрива щети на недвижимото имущество в размер до 10 000 лева и на движимото до 1500 лева. Tези суми са минимални и разполагате с възможността да избирате различни нива на покритие.

Застраховка Домашно имущество е с изключително опростена процедура за сключване, не се изисква опис или документ за собственост. В полза на клиентите са включеният денонощен авариен асистънс за спешни ключарски услуги, електро или ВиК аварии, както и покритието за щети, нанесени на трети лица.

Кибер покритието, което добавяме към пакетното предложение се състои от застраховката Безопасен интернет, която защитава цялото Ви семейство срещу заплахи в дигиталното пространство.

Какво включва застраховка Безопасен интернет?

Всеки, който работи от вкъщи, учи или се забавлява онлайн, вече може да сърфира в интернет по-бързо, по-сигурно и по-удобно. Благодарение на специализирания интернет филтър, нашите клиенти получават защита от:

  • Интернет адреси, които са част от черен списък;
  • Зловредни реклами;
  • Скриптове за обмен на телеметрични данни;
  • Сайтове с автоматизирани скриптове и препратки към интернет адреси, за които е установено, че съдържат зловредно съдържание.

И още...

Застраховка Безопасен интернет осигурява експертна помощ в случай на кибер заплаха. Лев Инс предоставя на застрахованите гореща телефонна линия за обслужване и незабавна реакция от страна на квалифицирани специалисти по киберсигурност, с цел минимизиране и предотвратяване на кибер инциденти.

Промоционалните цени на застрахователния пакет Домашно имущество с кибер покритие и Авариен асистанс са валидни до 31 януари 2023г. Застраховката може да бъде сключена в офисите на компанията, при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на Лев Инс или да бъде заявена директно през сайта на дружеството.