Подарете защита за дома и домашния си интернет на промоционални цени

Представяме ви най-новата ни промоция! Този ноември Лев Инс предлага застраховка Домашно имущество на промоционални пред-коледни цени с 20% отстъпка. В допълнение, получавате безплатен бонус Авариен асистанс. За периода на промоцията минималната премия по полицата е 16 лева (или само 5 стотинки на ден) и покрива щети на недвижимото имущество в размер до 10 000 лева и на движимото до 1500 лева. Посочените суми са минимални, а клиентите имат възможност да избират различни нива на покритие.

Това не е всичко: за да осигурим пълното ви спокойствие по време на празниците тази година добавяме и оферта Безопасен интернет за сигурно сърфиране на цялото ви семейство в Интернет, плюс покритието Кибер Хелп.

Застраховка „Домашно имущество” е с изключително опростена процедура за сключване, не се изисква опис или документ за собственост. В полза на клиентите са включеният денонощен авариен асистънс за спешни ключарски услуги, електро или ВиК аварии, както и покритието за щети, нанесени на трети лица.

Какво включва застраховка Безопасен Интернет?

Всеки, който работи от вкъщи, може да сърфира в Интернет по-бързо, по-сигурно и по-удобно. Благодарение на специализирания Интернет филтър, клиентите получават защита от:

  • Интернет адреси, които са част от черен списък;
  • Зловредни реклами;
  • Скриптове за обмен на телеметрични данни;
  • Сайтове с автоматизирани скриптове и препратки към Интернет адреси, за които е установено, че съдържат зловредно съдържание.

Какво е Кибер Хелп?

Застраховка Кибер Хелп осигурява експертна помощ в случай на кибер заплаха. Лев Инс предоставя на застрахованите гореща телефонна линия за обслужване и незабавна реакция от страна на квалифицирани специалисти по информационна сигурност с цел минимизиране и предотвратяване на кибер инциденти.

Промоционалните цени по застраховка Домашно имущество са валидни до 31 януари 2021г. Застраховката може да бъде сключена в офисите на компанията, при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на Лев Инс или да бъде заявена директно през сайта на дружеството.